Purūs keksiukai su gardžiu maskarponės kremu. :)
17 vienetų reikės:
2 kiaušiniai
220 g cukraus
240 g miltų
2 a.š. kepimo miltelų
160 ml pieno
150 g sviesto
Kremui (tokio kiekio pilnai pakanka 20 keksiukų papuošti):
500 g maskarponės
200 ml grietinėlės
100 g cukraus pudros
pusės citrinos sulčių
1. Orkaitę įkaitinti iki 180°.
2. Kiaušinius su cukrumi išplakti, kol suputos, pabals. Supilti pieną, įberti vanilinio cukraus.
3. Miltus su kepimo milteliais sumaišyti ir persijoti į šlapią mišinį.
4. Gale supilti išlydytą sviestą.
5. Kepti apie 20 minučių, kol gražiai pagels.
Kremui maskarponę išsukite su cukraus pudrą, supilkite citrinos sultis. Grietinėlę išplakite ir įmaišykite į maskarponę.
Šaltinis: seniai rastas žurnale