2012 m. spalio 28 d., sekmadienis

Biskvitinis obuolių pyragas




Reikės:

6 kiaušinių

200 g cukraus

6 šaukštų miltų

1 a.š. vanilinio cukraus

1 a. š. cinamono

žiupsnelis druskos

5 – 6 obuolių
 
  1. Baltymus atskirkite nuo trynių.
  2. Baltymus išplakite su cukrumi ir žiupsneliu druskos, vanilinio cukraus iki purumo.
  3. Trynius išsukite ir supilkite į baltymų masę, atsargiai įmaišykite.
  4. Suberkite persijotus miltus, švelniai įmaišykite.
  5. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius apibarstykite cinamonu ir suberkite į tešlą. Keletą obuolių skiltelių pasilikte pyrago viršui padengti.
  6. Orkaitę įkaitinkite iki 180° ir kepkite apie 40 – 50 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą