pieno (jei dideliam puodeliui - 4/5 stiklinės, jei vidutiniam - 2/4
stiklinės)
dviejų puodelių
sietelio arba French push-up
puodo pienui kaitinti
2 a. š. kavos
plaktuvėlio pienui suplakti
Monin karamelinio sirupo ("Le sirop de Monin", galima gauti Rimi ar Vynotekoje)
1. Į puodelį, kuriame bus Karamelinė Macchiato, įdėkite kavos. Kavą užplikykite ir perskoškite.
dviejų puodelių
sietelio arba French push-up
puodo pienui kaitinti
2 a. š. kavos
plaktuvėlio pienui suplakti
Monin karamelinio sirupo ("Le sirop de Monin", galima gauti Rimi ar Vynotekoje)
1. Į puodelį, kuriame bus Karamelinė Macchiato, įdėkite kavos. Kavą užplikykite ir perskoškite.
2. Kol kava
pritrauks, į puodą supilkite pieną ir kaitinkite iki tol, kol iš puodo pradės garai.
3. Kol pienas kaista,
perkoškite kavą per sietelį su French push-up.
4. Kai
pienas sušils, pasiimkite plaktuvėlį ir plakite pieną 2 - 3 min. (viryklę jau
galite išjungti, arba kaitinti pieną ant labai silpnos ugnies)
5. Suplaktą pieną supilkite į puodelį.
5. Suplaktą pieną supilkite į puodelį.
6. Pabaigai
įpilkite Monin karamelinio sirupo. Aš pilu iš akies, bet patarčiau neviršyti
2,5 arbatinio šaukštelio
Šaltinis: Austėjos ir Ievos blogas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą