2013 m. gruodžio 13 d., penktadienis

Žuvis vokelyje

Nors neesu žuvies mėgėja, šis variantas buvo tikrai geras..:)) Manau tiem, kas ją mėgsta ir dar nebandę taip jos kepti - puikus atradimas.
Reikės:
starkio ar kitos žuvies filė su oda
poro
moliūgo riekės (aš naudojau morkas, tik jas dar prieš tai pakepinau)
vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų
pipirų
druskos
sviesto
žuvies prieskonių mišinio


  1. Pasiruošiame daržoves: suraikome porą, stambia tarka ar šiaudeliais susmulkiname moliūgą ir agurkus.
  2. Daržoves pabarstome pipirais ir druska.
  3. Žuvies filė suraikome gabaliukais lygiomis porcijomis ir paskaniname žuvies prieskonių mišiniu.
  4. Imame kepimo popieriaus ar folijos lakštus (kiekvienam žuvies gabaliukui atskirai), ant kiekvieno dedame po saują daržovių, ant daržovių pasodiname žuvies gabalėlį, jį patepame sviestu bei šiek tiek pasūdome.
  5. Dabar kiekvieną porciją atsakingai supakuojame į vokelį – užlankstome visas kraštines, popierių ar foliją lenkdami į vidų, kad kepdamas vokas neiširtų.
  6. Supakuotą žuvį su daržovėmis siunčiame į karštą, 200 laipsnių, orkaitę 10–15 minučių.
Šaltinis: Beatos virtuvė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą