Nors neesu žuvies mėgėja, šis variantas buvo tikrai geras..:)) Manau tiem, kas ją mėgsta ir dar nebandę taip jos kepti - puikus atradimas.
Reikės:
starkio ar kitos žuvies filė su oda
poro
moliūgo riekės (aš naudojau morkas, tik jas dar prieš tai pakepinau)
vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų
pipirų
druskos
sviesto
žuvies prieskonių mišinio
- Pasiruošiame
daržoves: suraikome porą, stambia tarka ar šiaudeliais susmulkiname
moliūgą ir agurkus.
- Daržoves
pabarstome pipirais ir druska.
- Žuvies
filė suraikome gabaliukais lygiomis porcijomis ir paskaniname žuvies
prieskonių mišiniu.
- Imame
kepimo popieriaus ar folijos lakštus (kiekvienam žuvies gabaliukui
atskirai), ant kiekvieno dedame po saują daržovių, ant daržovių pasodiname
žuvies gabalėlį, jį patepame sviestu bei šiek tiek pasūdome.
- Dabar
kiekvieną porciją atsakingai supakuojame į vokelį – užlankstome visas
kraštines, popierių ar foliją lenkdami į vidų, kad kepdamas vokas
neiširtų.
- Supakuotą
žuvį su daržovėmis siunčiame į karštą, 200 laipsnių, orkaitę 10–15
minučių.
Šaltinis: Beatos virtuvė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą