120g kambario temperatūros sviesto
330g cukraus pudros
1-4 šaukštai pieno ar grietinėlės
vanilinio cukraus
Sviestą išsukite su cukraus pudra, iš pradžių naudojant šaukštą, kad masė susijungtų, o po to iš lėto su mikseriu. Po to, kai masės taps vientisa plakite greičiau ir pilkite po vieną šaukštą pieno.
Šaltinis: How to Cook That
Labai grazu!
AtsakytiPanaikintiAčiū, Gabriele!;))
PanaikintiO kada deti pudra?
AtsakytiPanaikintiPataisiau, kad būtų aiškiau. Sviestą su cukraus pudra reikia sujungti iš karto.
Panaikintio kada d4ti vanilinį cukrų? :)
AtsakytiPanaikintiKartu su sviestu ir cukraus pudra issukite:)
PanaikintiPasakiškas grožis!
AtsakytiPanaikintiAčiū, labai malonu girdėti!:))
Panaikintiar galima ant tokio kremo deti papuosimus is cukrines mases-is aisingo ?
PanaikintiManau, kad galima :))
Panaikinti