2014 m. kovo 2 d., sekmadienis

Trapūs sausainiai (per mėsmalę)

Sausainiai kaip vaikystėje kepti mamos.. Trapūs, paprastai pagaminami, tik reikia turėti specialų antgalį. :)) 
Reikės:
4 kiaušinių tryniai
6 v.š. cukraus
2 v.š. grietinės
200 g. sviesto
500 g. Miltų

Sviestą išlydyti. Trynius, cukrų, grietinę ir sviestą išsukti. Sudėti miltus ir užminkyti tešlą. Apdengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 1 val. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Tešlą dėti į mėsmalę su sausainių formele ir formuoti sausainius. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 min., kol įgaus auksinę spalvą.


Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą