Duona, kuri pirma dingsta nuo stalo, o dar ir taip gražiai ir patogiai patiekti galima. :))
Reikės:
1 ar 1,5 duonos kepalo (naudota 700 g)
fermentinio sūrio (~ 400 g)
majonezo
česnako
druskos
Aliejaus kepimui
Duoną supjaustykite pailgomis riekelėmis, kepkite įkaitintame aliejuje, į iškeptas duonos juosteles įspauskite česnako, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Tuomet imkite juostelę, mirkykite į majonezą ir po to į smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį. Ir dėliokite ratu, į aukštį, pusę su sūriu paliekant išorėje. Vidurį galima užpildyti kuo tik mėgstate, aš panaudojau naminius prieskoninius žemės riešutus, tinka ir kiaulių ausytės, ir dešros gabalėliai, ar tos pačios duonos su česnaku į vidurį pridėti galima. :)
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą