2014 m. vasario 8 d., šeštadienis

Snikersinis kremas

Tikriems saldomanams..:))
Kremas susideda iš naminės Nutell’os, žemės riešutų sviesto bei skardinės virto kondensuoto pieno.
Laiko užima nemažai, bet skonis atperka triūsą. :D
Nutellai reikės:
150g lazdyno riešutų
100g pieniško šokolado

Riešutus paskirstykite kepimo formoje, ištiestoje kepiomo popieriumi. Kepkite 180° C temperatūroje apie 10 minučių. Tada riešutus įvyniokite į švarų rankšluostėlį ar popierinį rankšluostį ir trindami, nuimkite odeles. Kai nuimsite odeles, riešutus sutrinkite blenderiu iki visiškos tyrės ir sudėkite lydytą šokoladą. Masę sudėkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve.

Žemės riešutų sviestui reikės:
200 g žemės riešutų (geriausia rinktis be luobelių)
2 šaukštų cukraus pudros
žiupsnelio druskos

Riešutus sumalkite iki vientisos masės. Sudėkite cukraus pudrą ir žiupsnelį druskos. Laikykite stiklainyje, šaldytuve.

Kondensuotą pieną virkite apie dvi valandas.

Stiklainyje susluoksniuokite Nutellą, žemės riešutų sviestą ir virtą kondensuotą pieną.
Šaltinis: Just My Delicious

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą