Labai skani mišrainė, kurią galima naudoti ir kaip padažą saldžiarūgštei kiaulienai ar vištienai.
Stiklinė 220 ml.
0,5 kg pomidorų padažo
1 stiklinės aliejaus
1 stiklinės
cukraus
120 gr. acto
1 valg. š.
druskos
0,5 kg. paprikos
2.5 kg. moliūgo
Moliūgą nuplauti, nulupti, išvalyti sėklas ir
supjaustyti, išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir
troškinti apie 40 min., kai moliūgo gabalėlio sienelės ima irti, supilti actą, po to būtinai maišant užvirti.
Karštą masę dėti į stiklainius, užsukti dangteliais, apversti ir apkloti šiltai
kol atvės.
Šaltinis: Skanus gyvenimas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą