Stiklinė 200
ml
Reikės:
3 kg raudonų
pomidorų
10 galvučių
svogūnų (dėjau 5 dideles)
1 st. cukraus
0.5 st. acto 9
%
3 v. š.
druskos
1 a. š. maltų
juodų pipirų
Pomidorus supjaustyti, svogūnus nulupti ir
supjaustyti, dėti į puodą. Suberti visus prieskonius. Virti apie 1 val. Visą
masę sutrinti blenderiu. Paragauti. Jei
trūksta prieskonių, įdėti pagal savo skonį. Dar pavirti apie 20 min. Padažą
supilti į iškaitintus stiklainius, užsukti iškaitintais dangteliais ir palikti
atvėsti. Jei pomidorai labiau
miltingesni, padažas sutirštės greičiau.
Šaltinis: Virtuvės kertelės
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą