2015 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Traški kiauliena saldžiarugščiame padaže per 15 minučių

Moliūgų padažas, kurį naudojau čia: moliūgo padažo receptas.
500-700 gr. kiaulienos sprandinės
 druska
 pipirai 
2 šaukštai krakmolo
indelis moliūgų mišrainės (naudojau 0,5 l)

Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti druska ir pipirais ir palikti pasimarinuoti apie valandą. Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min, kol gražiai apskrus (geriausia ne visą mėsą iškart, o po keletą gabalėlių, tai jei bus traškesni), sudėti naminę moliūgų mišrainę, permaišyti, patroškint ikol sušils.

Ir vuolia, žaibiškas patiekalas paruoštas!
Skanaus !!!

Šaltinis: Skanus gyvenimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą