3 stiklinės
miltų
2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
125 ml. vandens
žiupsnelio druskos
Įdarui :
Mėsos:
500 gr. maltos
mėsos
pusė svogūno
1 kiaušinis
druska,pipirai
Varškės:
200 g varškės
kiaušinio trynio
žiupsnelio
druskos
Į puodą įberti stiklinę miltų, išplakti kiaušinius
su druska ir aliejumi ir supilti karštą
vandeni, pilant greitai maišyti, kad nesutrauktų kiaušiniu, masę pilti į
miltus, statyti ant ugnies ir maišant leisti tešlai užkaisti. Nuimti nuo ugnies
ir supilti likusias 2 stiklines miltų, užminkyti tešlą, dėti ją į dubenį,
uždengti rankšluostuku ir leisti jai pailsėti apie 30 min.
Sumaišyti įdarą, kočioti tešlą ir formuoti koldūnus. Virti nuo užvirimo 6 min.
Gaunasi apie 60 koldūnų. Nei vienas neišsileido :)
Skanaus!!
Šaltinis: Skanus gyvenimas
o kiek yra stikline pas jus, 200 ar 250 ml? ir kaip ten pradzioj, karsta vamdeni pilti tik i plakta kiausini su aliejumi? nes pirmiausia rasoma subeti miltus i puoda, tada isplakti kiausinius ir gauta mase vel supilti i miltus... biski painu.
AtsakytiPanaikintiAutorius pašalino šį komentarą.
PanaikintiAš naudojau 250 ml stiklinę, taip vandenį pilkite tik į kiaušinius, o miltus pasiruoškite puode, kur ant jų pilsit kiaušinių ir vandens masę, o jau po to likusius miltus sudėkite.
Panaikintio kiek yra stikline pas jus, 200 ar 250 ml? ir kaip ten pradzioj, karsta vamdeni pilti tik i plakta kiausini su aliejumi? nes pirmiausia rasoma subeti miltus i puoda, tada isplakti kiausinius ir gauta mase vel supilti i miltus... biski painu.
AtsakytiPanaikinti