2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Čirviniai blynai

Labai geras receptas, proporcijos taip atitaikytos, kad gaunasi purūs, pūsti, traškūs blyneliai. Manieji kepti senovinėje blynų keptuvėje. :)
Reikės:
250g miltų
1 v.š. cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnio vanilinio cukraus
3 kiaušinių
50g ištirpinto sviesto
400ml pieno
Miltus sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais. Per vidurį padarome duobutę ir maišant įpilame pieną. Galiausiai įplakame kiaušinius ir ištirpintą sviestą.

Kepame gerai įkaitusioje, šiek tiek riebalais pateptoje, čirvinių blynų keptuvėje.
Šaltinis: Gabrielės blogas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą