Napoleono tortui skirtų
papločių 6 vnt.
2 morkų
2 svogūnų
0.7 kg. rūkytos žuvies (naudojau lydeką)
100 gr. olandiško
sūrio
2 kiaušiniai
Padažui:
saujelė krapų
2 agurkai
200 gr.grietinės
150 gr. majonezo (naudojau Hellman's)
druska, pipirai
1.
Agurkus nulupti, krapus susmulkinti, sumaišyti grietinę, majonezą,
prieskonius ir viską suplakti blenderio pagalba iki skystos masės.
2. Pirmą paplotį ištepti gausiai padažu ir sudėti smulkintą
žuvį.
3. Antrą ištepus padažu iškloti ant sviesto kepintomis
morkomis su svogūnais.
4. Trečią padažas ir vėl išdėlioti žuvį.
5. Ketvirtą tarkuotas sūris sumaišytas su smulkintais
kiaušiniais.
6. Jei žuvis nėra sūri, dar papildomai sudėjus galima
gardinti druska, pipirais.
7. Uždėjus paskutinį lakštą aptepti gausiai padažu. Vieną
lakštą smulkiai sutrupinti ir juo apdėlioti torto šonus bei viršų.
8.
Puošti daržovėmis.
Skanaus!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą