2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

Mėsainiai

Aš kaip mėsainių mėgėja galiu pasakyti, jog galvojau, kad naminiai nebus tokie gardūs, tačiau nė kiek nenusivyliau rezultatu, gavosi labai sultingi skanūs mėsainiai. :)))

Reikės:
Bandelių (naudojau Mantingos)
Kiaulienos faršo
Pomidorų
Marinuotų agurkų
Garstyčių
Čedario sūrio
Salotų lapų

1. Kepkite mėsytę karštoje keptuvėje kol apskrus. Baigiant kepti, ant mėsytės uždėkite garstyčių ir dėkite čedario sūrio riekelę. Uždenkite keptuvės dangtį, kad sūris išsilydytų.
2. Pasiruoškite padažą: sumaišykite majonezą, pomidorų padažą ir vyno actą. 
3. Kol kepa mėsytė, supjaustykite svogūnus žiedais ir juos apkepkite kol suminkštės. Pagardinkite juos druska.
4. Bandeles perpjaukite per pusę ir kiekvieną iš jų apskrudinkite keptuvėje (skrudinti tik perpjautąją bandelės pusę).
5. Sluoksniuokite hamburgerį: apskrudintos bandelės apatinę dalį aptepkite paruoštu padažu, dėkite keletą marinuoto agurkėlio griežinėlių, salotos lapą,  pomidoro griežinėlių ir vėl užpilkite paruošto padažo. Ant pomidoro griežinėlių dėkite karštą mėsytę su išlydytu čedario sūriu, užberkite apkeptų svogūnų.


P.S. Aš bandelių keptuvėje nešildžiau, jau padarytus mėsainius sudėjau į orkaitę ir kelias minutes pašildžiau.

Recepto šaltinis: Lady V Jewels 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą