Jos tiesiog tobulos, minkštos, purios, kas svarbiausia ir kitą dieną jos
išlieka tokios pat šviežios. ;))) Už receptą dėkoju Luko močiutei. ;)))
Reikės:
1 l pieno
5 kiaušinių
trynių
150 g sviesto
Cukraus pagal
skonį
Žiupsnelio
druskos
Mielių
Miltų (tiek, kad
neliptų prie rankų ir tešla nebūtų per kieta)
1 š. aliejaus
Gamyba:
- Kiaušinių trynius išplakti ir supilti
į šiltą pieną, ten pat supilti lydytą sviestą.
- Taip pat sudėti cukrų.
- Sudėti miltus.
- Sudėti mieles (jas prieš tai užpilti šlakeliu šilto vandens, bei įberti šaukštelį cukraus ir leisti pakilti, suburbuliuoti). Į šiltą masę bet ne į
karštą.
- Galima įdėti šaukštą aliejaus.
-
Skanaus :)))
Puikios ;)
AtsakytiPanaikintiMan tai pats skaniausias spurgų receptas.:)) ir iš tokio kiekio jų išeina laabia daug. :))
AtsakytiPanaikinti