Reikės:
1 l persikų skonio jogurto (tačiau galite
naudoti kokį jūs mėgstate)
Vanilinio cukraus
2 skirtingų skonių želė (pasidaryti iš anksto)
2 bananų
3 v.š. su
kaupu želatinos
200 ml vandens želatinai išbrinkinti
6 v.š. cukraus
P.S. Bet iš esmės
įdarui galite naudoti ką tik mėgstate, aš vasarą įdedu braškių, recepto autorė
pataria įdėti saujelę kepintų žemės riešutų.
- Želė pasidarykite iš anksto, kad spėtų
sustingti. Aš pasidarau iš vakaro.
- 200 ml vandens stiklinėje išbrinkinti 3
šaukštus želatinos.
- Į jogurtą suberti cukrų bei vanilinį
cukrų. Ir išplakti plaktuvu.
- Išbrinkusią želatiną kaitinti garų
vonelėje, kol ištirps, tik neleiskite jai užvirti.
- Želatiną po truputį pilkite į jogurtą,
nuolatos maišydami.
- Formą ištepkite aliejumi. Pilkite sluoksnį joguto, padėkite į šaldytuvą pastingti. Tada sudėkite želė gabalėlius, bananus ir vėl užpilkite sluoksniu jogurto, ir taip palaipsniui, kol sudėsite visus turimus ingriedintus ir supilsite visą jogurto masę. Tokių sluoksniu galite daryti kiek norite.
Recepto šaltinis: Žurnalas “Klubas”.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą