2015 m. vasario 20 d., penktadienis

Žemaičių blynai

Žemaičių blynai dažniausiai man neišeidavo tokie, kokių noriu, tai yra per minkšti, begalę receptų išbandžiau, o dabar atradau tobulą. :))
Įdarui naudojau virtą vištieną su keptais svogūnais ir kepintus pievagrybius su kepintais svogūniukais. :))
Veikiau tai ne receptas, o patarimas, tad kiekių tikslių nenurodau :)
Bulves išvirkite su lupena, nulupkite ir sumalkite. Po to į jas įmuškite kiaušinį ar du, įdėkite druskos. Viršų sulyginkite ir padalinkite į keturias dalis, vieną dalį iškabinkite ir į ją pilkite krakmolo nei daugiau nei mažiau ir po to viską gerai išminkykite.

Nuotrauka paimta iš čia.


Idėją radau čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą