2013 m. sausio 1 d., antradienis

Gurmaniška alyvuogių užtepėlė


Reikės:
2v.š alyvuogių aliejaus
150g žalių alyvuogių
2 skiltelės česnako
1 raudonoji paprika (vidutinio dydžio)
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų

  1. Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
  2.  Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
  3. Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
  4. Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės.
  5. Tepame ant paskrudinto batono.
Recepto šaltinis: http://www.mamyciuklubas.lt/receptai/3-jurgitos-uztepėlės

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą