2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

Apelsinų cukatai


Reikės:
2 apelsinų
Cukraus sirupui (santykiu viena stiklinė cukraus ir viena vandens)
Cukraus pudra apvoliojimui

  1. Paruoškite cukraus sirupą, lygiomis dalimis cukrų ir vandenį užvirkite ir atvėsinkite.
  2. Apelsinus labai gerai nuplaukite.
  3. Apelsinus perpjaukite per pusę ir supjaustykite vienodo dydžio riekelėmis, maždaug 5 mm.
  4. Skilteles mirkykite cukraus sirupe per naktį, ar bent jau 5-6 valandas.
  5. Po to apvoliokite griežinėlius cukraus pudroje ir sudėkite į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi.
Džiovinkite orkaitėje 100°C temperatūroje apie 2 valandas.

Recepto šaltinis: Sunshine's kitchen

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą