2013 m. kovo 26 d., antradienis

Varškinės pynutės

Labai skanios ir kas svarbiausia labai greitai pagaminamos!:)) Vuolia!:)))
300 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
100 g cukraus
1 a. š. vanilės
150 g varškės (aš sunaudojau 180 g)
1 kiaušinis
100 ml pieno
50 ml aliejaus


Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Baltymą išmaišyti su cukrumi. Supilti pieną, aliejų, vanilę, įmaišyti varškę. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Tešlą padalinti į 12 dalių. Kiekvieną dalį dar dalinti į tris dalis. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti ~ 15 cm ilgio juosteles, kurias supinti į pynutes.
Kasytes dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kiaušinio trynį sumaišyti su 1 v. š. pieno ir aptepti bandeles. Pagal skonį pabarstyti cukrumi, migdolais, sezamais, aguonomis ar perliniu cukrumi. Kuo tik norite. :)) 
Kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje ~ 20 min.


Skanaus!

Recepto šaltinis: SM

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą