2013 m. vasario 11 d., pirmadienis

Orkaitėje kepti varškėtukai

 Išeiga: ~20 blynelių

Reikės:
250 g varškės
 1 valg.š. cukraus
 1 kiaušinis
 2 valg.š aliejaus
 3 valg. š. pieno
 1 arbat. š. su kaupu kepimo miltelių
 ~2 siklines miltų
 2 saujos razinų
  1. Varškę, kiaušinį, aliejų, pieną ir cukrų gerai ištriname.
  2. Beriame razinas ir miltus su kepimo milteliais. Turi išeit minkšta minkoma tešla.
  3. Tešlą iškočiojame ant miltuoto paviršiaus maždaug apie centimetro storio ir stikline išspaudžiame varškėtukus.
  4. Dedame į kepimo popierium išklotą skardą ir kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 min, kol gražiai paruduoja. Išimtus galima apiberti miltiniu cukrumi.
Skanaus!

Recepto šaltinis:Taip norėjau...

1 komentaras: