2013 m. gruodžio 18 d., trečiadienis

Kakaviniai meduoliukai

Labai primena esančių parduotuvėje minkštų su įdaru skonį.:))
200 gr. miltų
50 gr. kakavos
50 gr. margarino
100 gr. medaus
100 gr. cukraus
1 kiaušinio
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
1 arb. šaukštelis prieskonių meduoliams

Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava.  Į tirpinto sviesto masę pilkite įšplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir pastatykite į šaldytuvą atvėsti.

Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 190 C. 10-15 min.

Šaltinis: Maisto klubas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą