Labai prie jų tinka šis padažas.:)) Puiki idėja greitiems ir sotiems pietums ar vakarienei:))
Reikės:
Reikės:
Virtų bulvių
Miltų
Druskos
1 kiaušinio
Padažui:
300 g pievagrybių
Svogūno
50 g sviesto
200 ml grietinės
Padažui:
300 g pievagrybių
Svogūno
50 g sviesto
200 ml grietinės
Gamyba:
- Bulves sumalkite mėsmale.
- Įdėkite miltų, bet svarbu, kad tešla būtų ne per kieta.
- Įdėkite žiupsnelį druskos.
- Įmuškite kiaušinį. Ir gerai išmaišykite.
- Ir formuokite blynelius. Galite paimti gabalėlį tešlos ir susukti į virvę, po to supjaustyti.
- Padažui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada suberkite šiek tiek, bet ne visai smulkiai supjaustytus grybus. Sudėkite grietinę ir sviestą ir dar truputį pakaitinkite.
Skanaus!:)))
ir kur jie kepami orkaitej ar keptuvej ???
AtsakytiPanaikintiAš kepiau keptuvėje:) bet galima orkaitėje:) ant 180 laipsnių, apie 20 minučių:)
Panaikinti