2013 m. rugpjūčio 19 d., pirmadienis

Slyvų ir obuolių uogienė

 Puiki!:))
Reikės:
1 kg slyvų
 1 kg obuolių
 300 ml vandens
1 kg „Dansukker“ uogienių cukraus (tiks ir paprastas)
1.      Slyvas nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir išimkite kauliukus.
2.       Slyvų puseles supjaustykite smulkiau.
3.      Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite.
4.       Į puodą suberkite visus ingredientus ir virkite 5 minutes (jei ne su uogienių cukrumi, apie valandą).
5.      Puodą nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.


Vietoj slyvų galite dėti tą patį kiekį mėlynių arba gervuogių.

Recepto šaltinis: Dansukker

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą