Biskvitams:
4 kiaušiniai,
150 ml cukraus,
150 ml miltų,
3 v. š. kakavos,
1 a. š. kepimo miltelių.
moteriškas likeris plius virintas vanduo -
aš suliejau 220 ml paruošto skysčio, kuriame buvo 50 ml kavos tiršto likerio
4 bananai,
250 g maskarponės,
50 ml cukraus,
2 a. š. vanilės,
100 g karčiojo šokolado,
200 ml grietinėlės,
3 v. š. citrinos sulčių,
50 ml brendžio.
50 g. juodojo šokolado,
30 ml. grietinėlės.
200 ml. grietinėlės,
5-6 šaukštai cukraus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
50 g. juodojo šokolado,
3 pakeliai šokoladinių sausainių
"Fingers",
Gamyba:
Biskvitą suliejame, dedame bananų griežinėlius
ir aptepame maskarpone. Dedame kitą biskvito lakštą ir jį vėl suliejame, pilame
šokoladinį pertepimą. Tuomet klojame bananus ir mascarpone. Trečias pertepimas
toks pat kaip ir pirmasis.
Išplakti grietinėlę su cukrumi ir citrinos
sultimis. Padalinti gautą masę į dvi dalis. Į vieną iš jų supilti ištirpdytą,
bet atvėsintą šokoladą. Jei masė per šviesi - įdėti šaukštą kakavos. Šonus
tepti šokoladine grietinėle, o viršų - balta.
Skanaus!!!:)))
Recepto šaltinis: supermama.ltSkanaus!!!:)))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą