2012 m. spalio 12 d., penktadienis

Makaronų ir varškės apkepas


Reikės:

Vermišeliai (pusę pakelio, kuo smulkesnių)

2 pakeliai varškės (po 200 g)

3 kiaušiniai

2 šaukštai cukraus

Žiupsnelis druskos

Liesos grietinės 150 g

 1. Vermišelius išvirkite.

2. Varškę su kiaušiniais ir grietine sutrinkite, įdėkite cukraus, druskos.

3.Makaronus sudėkite į varškės masę. Gerai suamišykite.

4. Supilkite į kepimo indą.

5. Ant viršaus padarykite traškią plutelę: viršų pabarstykite džiuvėsėliais ir šaukštu cukraus. Uždėkite keletą sviesto juostelių.

6. Dėkite į 180° įkaitintą orkaitę 45 min – 1 h. Kol viršus gražiai apskrus.


Šaltinis: Beatos virtuvė (pirmas sezonas)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą