2012 m. gruodžio 23 d., sekmadienis

Meduoliai su ruginiais miltais

Fantastiški meduoliai, tirpstantys burnoje, traškūs. ;))


 300 gr. kvietinių miltų
 100 gr. rupių ruginių miltų
 2 kiaušinių
 130 gr. cukraus pudros
 100 gr. tirpinto margarino arba sviesto
 100 gr. medaus
 šaukštas kakavos
 šaukštelis maltų gvazdikėlių
 šaukštelis malto imbiero
 šaukštelis malto muskato
 šaukštelis cinamono
 šaukštelis gesintos sodos

 1. Medų. sviestą ir cukraus pudrą ištirpinti garų vonelėje.
 2. Atvėsinti ir sumaišyti su išplaktais kiaušiniais, supilti sodą ir suberti persijotus sausus produktus.
 3. Užminkyti tešlą, iškočioti 0.5 cm. storio lakštą, spausti formele meduolius ir kepti 180 C. 8-10 min.
 Skanaus. :)))

Receptą radau: Skanus gyvenimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą