2-3 obuolių
140 ml aliejaus,
125 g cukraus (jei obuoliai
saldoki, dėti mažiau),
2 šaukštelių vanilinio cukraus,
2 kiaušinių,
190 g miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
Cinamono, cukraus ir perlinio
cukraus apibarstymui
2. Iš
aliejaus, cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinių ir miltų maišytų su kepimo
milteliais užmaišyti tešlą.
3. Paruoštą
tešlą supilstyti į formeles. Aš dėjau po šaukštą tešlos į kiekvieną.
4. Ant viršaus sudėlioti obuolių gabalėlius. Kad
gražiau būtų, obuolius įpjaunu įstrižai. Užbarstyti cinamonu, cukrumi ir
galiausiai perliniu cukrumi.
5. Kepti
iki 180º C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25
minutes.
Recepto šaltinis: Pasididžiuojanti namų šeimininkė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą