Tikriems saldomanams..:))
Kremas susideda iš naminės Nutell’os, žemės riešutų
sviesto bei skardinės virto kondensuoto pieno.
Laiko užima nemažai, bet skonis atperka triūsą. :D
Nutellai reikės:
150g lazdyno riešutų
100g pieniško šokolado
Riešutus paskirstykite kepimo formoje, ištiestoje kepiomo
popieriumi. Kepkite 180° C temperatūroje apie 10 minučių. Tada riešutus
įvyniokite į švarų rankšluostėlį ar popierinį rankšluostį ir trindami, nuimkite
odeles. Kai nuimsite odeles, riešutus sutrinkite blenderiu iki visiškos tyrės
ir sudėkite lydytą šokoladą. Masę sudėkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve.
Žemės riešutų sviestui reikės:
200 g žemės riešutų (geriausia rinktis be luobelių)
2 šaukštų cukraus pudros
žiupsnelio druskos
Riešutus sumalkite iki vientisos masės. Sudėkite cukraus pudrą ir
žiupsnelį druskos. Laikykite stiklainyje, šaldytuve.
Kondensuotą pieną virkite apie dvi valandas.
Stiklainyje susluoksniuokite Nutellą, žemės riešutų sviestą ir
virtą kondensuotą pieną.
Šaltinis: Just My Delicious
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą