Tešlai reikės:
200 g miltų (ar maziau)
180 g sviesto
2 kiaušinių tryniai
50 g cukraus
žiupsnelio kepimo miltelių
žiupsnelio vanilinio cukraus
tarkuotos citrinos žievelės
žiupsnelio druskos
200 g miltų (ar maziau)
180 g sviesto
2 kiaušinių tryniai
50 g cukraus
žiupsnelio kepimo miltelių
žiupsnelio vanilinio cukraus
tarkuotos citrinos žievelės
žiupsnelio druskos
Taip
pat reikės:
Medinių iešmelių
Konditerinio švirkšo (skirto sausainiams
formuoti)
- Sviestą išsukite su kiaušinių
tryniais ir cukrumi, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
- Miltus
sumaišykite su kepimo milteliais. Įtarkuokite citrinos žievelę. Ir
užminkykite tešlą.
- Sausainius
formuokite iškart į skardą. Švirkštu išspauskite gėlytes ir įdėkite
pagaliukus, prieš tai juos pamirkę vandenyje.
- Kepkite
iki 180° įkaitintoje orkaitėjė apie 10 minučių, po to išimkite, į
viduriuką įdėkite džemo ir vėl kepkite apie 5 minutes kol gražiai pagels.
Tešla gaminta pagal: Citromhab
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą