Reikės:
350 ml. vandens
25 gr. šviežių mielių
500-600 gr. miltų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
75 gr. sviesto
3-4 skiltelės česnako
šviežių ar džiovintų prieskoninių žolelių
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, suberti cukrų ir 2-3 šaukštus miltų. Išmaišyti ir palikti 15 min.
Po truputį sijoti miltus ir minkyti tešlą, kol ji taps elastinga ir glotni. Pastatyti valandai šiltai pailsėti :)
Įdarui sukapoti smulkiai žoleles, česnaką ir išsukti su sviestu.
Iškočioti iš tešlos ploną lakštą, ištepti jį sviestu ir suformuoti vainikėlį štai taip :
Palikti pakilti maždaug 15-ai minučių.
Kepti 180 C. įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus :)
Recepto šaltinis: Skanus gyvenimas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą