Saldžiarūgštė mišrainė, puikiai tinkanti prie mėsos.. :))
Išeina (beveik 3 puslitriukai)
1 kg agurkų
3 svogūnai
200 g cukraus
200 ml obuolių acto (originale - 250 ml balto vyno acto arba 180 ml
paprasto 9% acto)
3 v. š. garstyčių grūdelių
2 v. š. druskos
maltų juodųjų pipirų
krapų
Agurkus supjaustyti kubeliais (aš
nulupau, nes odelė gan stora buvo), svogūnus - smulkiai. Viską, išskyrus
krapus, sudėti į puodą ir nuo užvirimo virti 9 min. Sudėti krapus ir dar 3 min.
pavirti. Supilstyti į iškaitintus stiklainius ir užsukti dangteliais. Skanaus!
Šaltinis: Nekenčiu virtuvės
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą