Pyragas labai drėgnas, sodraus skonio, tirpstantis burnoje...
2 kiaušinių;
Reikės:
8 vidutinio dydžio obuolių;2 kiaušinių;
100ml pieno ;
70g
miltų;
60g
cukraus;
20g
tirpinto sviesto;
1a.š.
kepimo miltelių;
1v.š. vanilinio cukraus;
1
žiupsnelio druskos;
Saujelės
migdolų plokštelių.
1. Orkaitę
įkaitiname iki 180 laipsnių.
2. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei
druska.
3. Kiaušinius
plakame su cukrumi, kol pabaltuos, tada įmaišome vanilę, tirpintą sviestą ir pieną.
Beriame miltus ir užmaišome tešlą.
4. Obuolius
nulupame, išdarinėjame ir supjaustome kuo plonesnėmis skiltelėmis (naudojant
bulvių skustuką, ar tarką, kuri turi pjaustymo riekelėmis funkciją), suberiame
ir įmaišome į tešlą.
5. Į
skardą, išklotą kepimo popieriumi, supilame obuolių tešlą.
6. Pašauname
į orkaitę ir kepame 40-45 minutes.
Recepto šaltinis: G-blogas
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą